Mina årsord 2021: Flow och Glow

Posted on

Inte alls pretentiöst utan på fullaste allvar: 2021 ska vara ett år av flow och glow, flyt och skimmer. Jag drömmer om storheter.

Nu har jag haft en hel månads bloggjulepaus och jag kan säga att det har varit otroligt välbehövligt. Jag känner mig nyfiken på vad bloggen 2021 ska ta mig, eller vart jag ska ta bloggen, och jag hoppas att ett öppnare Sverige fram mot våren och kanske en öppnare värld till sommar och höst ska hålla min motivation uppe.

Mina årsord för 2021

Något otroligt spontant, som egentligen bara började med en text till en instastory, är mina årsord för 2021. Jag tycker att Sara Rönne brukar skriva (och tänka) mycket klokt kring ledord även om jag bara jobbat med dem som summerande. Medan Sara snarare låter dem vara guidande för hur hon ska förhålla sig till saker och ting. Hursom, för 2020 är mina ord flow och glow. Först två små ord till en live-bild vi tog i korridoren i min brors hus på nyår som ger vind i håret när strumpor kan glida mot golvet.

Men efter några dagar kände jag att hela mitt 2021 ska vara flow och glow.

Mitt flow 2021

Bloggmotivation där alla inlägg jag skrivit om Sverige under 2020 och tidigare år kan hittas och uppskattas av andra. Åtminstone väntar jag mig flyt i motivation under de tre första kvartalen. Vid det här laget borde jag veta att bloggpeppen alltid sjunker om hösten.

Ett år där världen kanske ändå kan börja öppna upp sig där jag och alla andra som längtar efter att resa kan få göra det lite mer som vi vill istället för lite mer anpassat. Jag hoppas på flyt i ledighet som kan matcha optimals med en resa i passade storlek efter rådande läge.

Balanserades på en bro i Slovenien, ett land jag längtar till

2021 kommer innehålla en ny sorts vardag, med två heltidsjobb och ett kid på förskola. Jag ser framför mig flyt i alla hämtningar och lämningar, optimalt inträffande av VAB-dagar och ett skönt gung av lek och vardagsbestyr och därefter egentid.

Jag önskar mig också flow i träningen men det känner jag mig inte lika övertygad om. Jag har 12 månader på mig så jag ska inte ge upp innan året knappt börjat.

Här hade jag haft träningsflow big time och halvvägs igenom en graviditet precis joggat 1 mil.

Och sen har jag ett eller kanske två projekt/drömmar för 2021 som jag ännu inte vågar formulera högt men som jag ska försöka visualisera så mycket flow till som jag kan uppbringa och i så fall så kan 2021 sluta som ett av de bättre åren.

Mitt glow 2021

Gå in i det tusende digitala mötet med härlig energi som syns genom skärmen. Inte påklistrat över entusiastisk, bara med energi och glädje över att få prata med människor.

Känna mig allmänt snygg och skinande alldeles oavsett om det är sant eller påhittat. Sånt syns, Sara Rönne är ett lysande exempel även på det. Alltså att skina och jag kan inte tänka mig att livet och dagsformen alltid känns så.

Det här är en riktig glowbild för mig. Även utan den yngre charmknutten

Vara glänsande stolt över mitt barns framsteg som han löser på egen hand men som jag ändå tar lite credd för.

När livet inte känns så fyllt av flyt och glans då är det fake it til you make it som gäller. Ihop med bryt ihop och kom igen. Har inga ambitioner om några fasader men vet att tankar spelar stor roll. Solen kommer skina på mig, regnet vara varmt och alla nätters sömn tillräckliga.

Har du några årsord eller ledord som du vill luta dig mot under 2021?

3 thoughts on “Mina årsord 2021: Flow och Glow”

 1. Vad härligt att läsa din blogg igen. Full av inspiration,fartiga och skimrande bilder.
  Hade faktiskt tänkt ut ledord för ovanlighetens skull.
  Överraskningar.
  Har redan gjort några enklare nedslag typ bjuda min man på lite lyxigare fika en vanlig onsdag.
  Eftertänksamhet,
  var det andra ordet. Ta det lugnt när någon säger något som jag vill protestera emot, eller när jag undrar över något och ska be om en förklaring utan att vara anklagande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *