Pappersbröllop och äntligen tid att dekorera med canvastavlor

Posted on

Dekorera med canvastavlor – vår vägg är nu uppgraderad med bilder från vårt bröllop. Att time flies är sedan gammalt, plötsligt firar vi pappersbröllop!

⇒ Inlägget är ett betalt reklamsamarbete med BestCanvas.se⇐

Vi är bra på mycket i den här familjen men att få tummen ur för vissa saker, det verkar ibland omåttligt svårt. Men nu, nu har vi äntligen satt upp vår första förstoringar från vår fantastiska dag den 8 juni 2019. Kanske har du några bilder eller minnen liggande som du också vill förstora. Längst ned i inlägget finns en rabattkod som kanske kan ge dig en spark i baken.

Dekorera med canvastavlor från bröllop

Vi pryder gärna vår lägenhet med bilder från härliga resor och andra minnen vi ofta vill bli påminda om. Jag har tidigare skrivit inlägget Inreda med resor – inspireras av världen. Vi har en ofrivilligt levande fotovägg som vår unge möblerar om (jag menar river ned) med jämna mellanrum och en sovrumsvägg med flera canvastavlor med bilder från bland annat Australien, USA och Namibia.

dekorera med canvastavlor
Solnedgångar och förlovningstavlor

Nu när det var dags att printa från vårt bröllop hade jag sett framför mig en massiv canvas. Men vi hade svårt att välja ut en av alla fina bilder från vårt bröllop för att göra en större förstoring så istället valde vi att fortsätta på vårt collage-tema med många olika bilder. Vår härliga kärleksvägg i sovrummet växer i takt med att minnena blir allt fler.

Förlovningstavlor från BestCanvas.se

När jag 2017 printade bilderna från vår resa till södra Afrika aka förlovningsresan fanns det en funktion i BestCanvas.se som jag gillade särskilt. Det handlade om hur själva bilden på duken skulle ”vikas runt ramen”. Jag hade fotat några av de bästa bilderna med för lite marginaler på sidan och det gick att lösa genom att antingen spegla bilden eller ”dra ut”. Ingen kan med blotta ögat se att jag gjort olika när motiven står i centrum på varje canvastavla.

dekorera med canvastavlor
Väggen utökad med fyra nya canvastavlor från vårt bröllop
dekorera med canvastavlor
Canvastavla i närbild
dekorera med canvastavlor
Bonuskudde med glada familjen

Jag har beställt canvas från annat ställe tidigare och upplevt att de har stadigare ram och aningen bättre kvalité – men också betydligt dyrare. Bestcanvas är däremot väldigt prisvärt, inte minst för den som vill kunna byta ut sina tavlor och inte lägga en förmögenhet på tavlor i hemmet. Jag är glad att vi valt att dekorera med canvastavlor från våra resor och andra fina stunder. Som bonus chansade jag och beställde hem ett kuddfodral med foto printat – det blev en kul detalj i soffan.

Med koden RESAMEDVETET15 får du 15 procent rabatt på redan låga och rabatterade priser. Beställ dina canvas på BestCanvas.se

Inlägget är ett betalt reklamsamarbete med BestCanvas.se. Tankar, åsikter och erfarenheter är mina egna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *