Stories från juni 2021

Posted on

Juni har känts som en lång, skön och varierad månad. Vädret gör verkligen sitt till livskvalitén. En månad med massor med roligheter.

Jag har haft ett kort blogguppehåll, kanske har du knappt märkt det. Jag förstår att det här är ett minimalt steg för mänskligheten men ett ganska stort steg för mig: I juni lät jag bloggen bara vara i två veckor. Det var oplanerat, det bara blev. Så har jag inte förhållit mig till bloggen på fem år. Alla andra pauser, korta som långa, varit ett avvägt beslut. Gud, hur stelbent låter jag?

Hursom, i juni har jag gjort en massa annat än att blogga.

Stories från juni 2021

Juniresan

Min svärmor har fyllt 60 år och det tog oss på ett härligt utflykt till Uppsala och Öregrund. Stadsvandring om Pelle Svanslös i totalt hällregn och sedan utforskning av idylliska Öregrund.

Gulliga unge i full regnmundering

Junis favoritinlägg

Det märks att det är sommar i semestersverige på vad de som besöker min blogg läser – roligt! Mitt favoritinlägg från denna månad är Drivkrafter att resa, tänk att det finns så många.

Junis flow och glow

Jag har ett stort projekt på gång som jag har haft mycket flow i som jag hoppas kunna berätta mer om efter sommaren. Rent gravidmässigt är det totalt glow och min kropp är fortsatt fantastiskt.

Junis lärdom

En väldigt klok person sa till mig: Det är bara du som sätter upp begränsningar för din kraft, det du behöver lära dig är att hantera din kraft för den är obegränsad. Det här behöver jag klura på. Jag tror det är väldigt sant, och om det är det, då behöver jag fundera på hur jag ska rikta min kraft på bästa sätt.

Juniminne

I juni för tre år sedan gjorde jag en Sörmlandsturné och älskade Sverige

Junibild

En episk stund. Grillning med grannar, två barn som får gå loss som de vill, föräldrar som zoomar ut och bara njuter av solen

Livet!

Juni och privatlivet

Jag har gjort massa roliga saker i juni. Förutom ovan nämnda Öregrundsresa har vi firat bröllopsdag, det var fint som tusan. Överraskad med rosor och en lånad cab, två matcher boule och dagen därpå lyxmat på restaurang Agrikultur. Vilken fin relation jag lever i!

Jag har varit och ridit ett par gånger, Vismer den tredje har badat och gått barfota i gräset och jag har haft ett skönt dygn med en vän på hotell. Juni avslutas med högtryck på mitt jobb och en rolig digital kongress där allt jag jobbat med senaste 6 månaderna slutlevereras.

Junikänslan

Entusiasm tror jag minsann är på sin plats.

Junis reseplanerande

Jag ser fram emot några veckor i Västerbotten som vankar om en vecka. Jag hoppas på att varva ned, göra utflykter, äta jordgubbar och bara vara.

Junilänkar

4000 mil har åter igen skrivit ett tänkvärt inlägg om resebloggarens roll och ansvar. Får man tipsa om en sevärdhet som för många redan åker till? Det fick mig att tänka på ett inlägg jag skrev för länge sen, Vem ska kontrollerad turismens eld? från 2016

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

2 thoughts on “Stories från juni 2021”

  1. Tack för omnämnande.
    Jag (som är 15? år äldre än dig) tänker dock att kraften inte är obegränsad, tyvärr. Och det inser man när den tar slut. Så spara lite också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *