En hälsning från min sommar: Fullt fokus på relationer

Posted on

Det är en fin start på sommarledigheten där tempot är lagom och ungefär allt kretsar och utgår från två små liv och det känns bra.

Så här en dryg vecka in i någon typ av semester konstaterar jag att jag nog aldrig fokuserat så mycket på relationer och så lite på att uppleva Sverige eller världen som under den här sommaren. Knappt ens ett gårdscafé än mindre någon typ av sevärdhet eller utflykt har gjorts.

Så vad har jag då gjort istället?

Sommarhälsning: Relationerna i fokus

Erik har jobbat och jag packade in oss övriga tre i bilen och åkte norrut. Jag har umgåtts med mina barn, med mina syskon och deras barn, mina föräldrar och med några vänner jag håller riktigt kärt. Rätt och slätt ljuvligt.

Det har varit kusinlek, bad och studsmattehoppande. Äta tomater direkt i växthuset, applådera alla tåg som kommer förbi och cykla på vägen. Allt utgår från barnen. Jag känner mig mycket tillfreds med detta, som att jag inte ställt in mig på att “turista” något över huvud taget vilket jag alltid brukar vilja hinna med också. Men inte denna sommar. Åtminstone inte hittills. Kanske att våra fem månader utomlands i vintras gör mig rofylld. Jag har fått massor med upplevelser 2023 minst sagt.

Jag håller hårt i mitt nya, att gå på lust och inte plikt i sommarens bloggande, och ärligt talat. Även om jag hade haft plikten igång vet jag inte om jag fått ur mig fler blogginlägg. Det har varit ytterst få lugna stunder över till någon typ av bloggande. Ensam med barnen under drygt en vecka och all ledig tid när barnen sovit eller när jag haft barnvakt har jag ägnat åt vuxna relationer: En tjejkväll, en syskonkväll, tre avsnitt av Exit med syster, kortspel med föräldrar och enstaka kvällar då jag lagt mig samtidigt som barnen.

Ambitionen om att träna mycket under sommaren faller pladask. Knät som jag gjorde illa i slutet av juni har blivit bättre från den värsta smärtan men inte bra så just nu känns det extremt långt till att kunna springa. Eller ens gå obehindrat.

Jag har det bara bra med andra ord och varken jag, mina blogg, mina kära läsare eller någon annan tar nog någon särskild stryk av att det inte blir så mycket upplevande i resväg just nu. Hoppas du har det fint där just du befinner dig.

Första dagarna var regniga men ingen klagade på det
Särskilt inte han som gillar att hoppa i vattenpölar
Mysigt vid stranden
Barndomskompis och jag
Syskonklövern och brorsbarn
Karuseller på Vännäsdagarna och vuxna som tittade på när ungar hade roligt
Så här kul t.ex.
Utomhusbad och allmänt skönt
Livsnjutaren nr 1 just nu. Elton <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.