Ett kort litet tack – jag gick till final!

Posted on

Tack, tack, tack alla ni som röstade på mig i Momondos tävling Open World. Det räckte till en nödvändig delseger – nu är jag i final! Nu väntas gala och prisutdelning till den som tar hem hela kalast. 

För några veckor sedan bad jag om hjälp med att rösta på mig för att komma vidare till steg två i Momondos tävling – nu kan frukten skördas och det är dags att säga TACK!

Finalist i Momondos Open World

Ödet för min finalplats ligger nu i juryns händer och jag kommer otåligt får vänta en hel månad på det slutgiltiga resultatet om vem som vinner ära och schyssta priser.

Att vara i final innebär att:

  • Jag har en biljett till eventet Open World Award den 23:e maj som Momondo ordnar
  • Jag har chans att bli utsedd till vinnare av en jury och därmed få åka till Köpenhamn och gå på en digital workshop där jag även träffa vinnarna från andra länder.
  • Jag, om jag vinner, får 12 000 kr i prispengar att köpa resor för – kul va?!

Det blir långt ifrån lätt att kamma hem det här med tanke på att jag har koll på delar av mitt motstånd även om jag personligen och högst partiskt såklart tycker att Resa medvetet är den bästa ambassadören för att öppna upp världen genom resor.

Den 25:e april 2016…

…alltså för exakt två år sedan, publicerade jag det här inlägget om Urufolket i Titicacasjön som turistattraktion. Ett av mina första “medvetna” inlägg när bloggen var i spädbarnsålder. Ett ämne som fortfarande är både klurigt och intressant som en kan ha många olika åsikter om. Mycket har hänt i mitt bloggande sedan dess men den upplevelsen satte många spår i mina tankebanor.

Tack snälla återigen till alla er som röstade och som troget följer mig och den här bloggens utveckling mot nya oanade höjder!

Asante sana – Tack så mycket på swahili

8 thoughts on “Ett kort litet tack – jag gick till final!”

  1. Grattis! Vem vet , kanske du vinner och då får jag ett Kinderägg 🙂 Skämt åsido, men jag lade en röst på dig i denna kategori

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.