Gåva till anställda – Tips: Ge Restänk i julklapp till personal

Posted on

En del HR-avdelningar har huvudvärk över hur de ska hitta en personlig, givande och oväntad gåva till anställda. Jag har ett optimalt tips och botemedel på huvudvärken: Ge Restänk i julklapp till personal.

⇒ Inlägget innehåller reklam för egen produkt ⇐

En viktig julklapp till personal

Jag håller hårt i mina ambitioner om att göra världen lite bättre. Som ett led i det har jag skapat och producerat Restänk. Restänk är 120 unika konversationskort som ger kunskap, insikter och perspektiv om resor i stort och smått. Restänk kan med fördel användas inom företag och organisationer som arbetar med turism eller rese-relaterade frågor. Det kommer göra medarbetare och kunder lite mer medvetna om den bransch de verkar i och kommer ge många intressanta samtal.

Tips 1: Gåva till anställda som tack för i år

Som arbetsgivare känns det ofta roligt att kunna ge något genomtänkt och annorlunda i julklapp till sin personal som tack för ett framgångsrikt och fint år tillsammans. Restänk är en gåva till anställda som sticker ut i mängden av biobiljetter och ljusstakar som särskilt passar företag och organisationer i resebranschen med starka värderingar.

Tips 2: Gåva som tack till leverantörer eller kunder

Beroende på verksamhet kan det vara uppskattat att tacka sina leverantörer genom att ge dem en liten julklapp. Antingen som tack för gott samarbete eller som tack för ett lyckat år tillsammans. Restänk kan med fördel ges till leverantörer eller extra viktiga kunder som ett sätt att visa personlig uppskattning genom en speciell gåva.

gåva till anställda julklapp till personal
Restänks 24 kategorier prydligt uppradade redo att inspirera till intressanta och viktiga samtal – en utmärkt gåva till anställda

Tips 3: Restänk + gåva till gott ändamål = SANT

Oavsett julklapps-traditioner på en arbetsplats passar Restänk. Antingen som ett symboliskt tack eller som ett komplement till något annat. Det går till exempel även att kombinera ihop med en slant till en insamlingsorganisation för ett gott ändamål. På så sätt kommer personal och andra viktiga både känna att företaget eller organisationen är givmild till något världsförbättrande och samtidigt känna sig uppskattade för att de får något till sig själva som de kan ha nytta av.

gåva till anställda julklapp till personal
Möjligheterna är oändliga. Här finns massor med kort, massor med goda ändamål och massor med nyfikna frågor att konversera kring

Vilka mervärden har Restänk som gåva till anställda?

  • En julklapp till personal som känns personlig och genomtänkt. Helt enkelt bekräfta att arbetsgivaren bryr sig om sina anställda.
  • En gåva som utvecklar de anställda inom ett för företaget/organisationen relevant område. Genom att utbyta olika perspektiv med varandra och förstå hur olika människor tänker kring olika situationer skapas förutsättningar för utveckling.
  • En möjlighet för personal att lära känna varandra lite bättre som i sin tur leder till en bättre arbetsmiljö. Restänk kan med fördel användas på personalkonferenser, avdelningsmöte eller andra samlingar där en grupp behöver byggas och utvecklas.
gåva till anställda julklapp till personal
En av alla 120 kluriga frågor att resonera kring

Beställa Restänk som julklapp till personal

Priset är 200 riksdaler inkl moms för alla 120 kort. Mängdrabatt och paketpris kan självklart diskuteras. Beställ restänk här. För frågor kontakta mig på linda@resamedvetet.se eller 073-83 222 31. Här finns mer information och inspiration om Restänk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *