Stories från augusti 2019

Posted on

Augusti har varit en väldigt fin månad. Jag mår så himla bra! Jag har fyllt min fritid med vänner, träning, utflykter och en resa.

Stories från augusti 2019

Augustiresan

Min lilla resa till Malta är augustis enda resa. Nyfikna promenader bland Valettas alla gator, några timmar i vågrätt läge vid havet och drös timmar i buss för att få se så mycket som möjligt av ön. Bra resa!

augusti 2019
Three citys utanför huvudstaden Valetta

Augustis favoritinlägg

Mitt i särklass mest läsa inlägg är min lista med de bästa sommarpraten 2019 som. Mitt inlägg om vår IVF-resa har lästs av många och framför allt har responsen varit helt fantastisk. Senast idag hörde en person av sig som precis ska börja sin IVF-behandling och ville ha någon att bolla med.

Augustis babe

Tommy. Den som gillar djur förstår hur en häst kan vara en babe. På Tommy är jag trygg och vågar utmana både mig och honom. Jag är själv lite förvånad över hur jag kan tycka om honom så mycket. Men nu gör jag det och är så tacksam för att jag funnit honom.

augusti 2019
Jag lever i en tro om att vår kärlek är ömsesidig, åtminstone bitvis som här när jag bjuder på morötter

Augustis lärdom

När jag skrev mitt 10-år-i-Stockholms-inlägg så satte jag ord på hur mycket saker jag vill lära mig. Jag vill verkligen kunna så mycket mer. Filosofi, ekonomi, språk och att fotografera är bara några av alla ämnen jag vill fylla huvudet med.

Augustiminne

Den enskilda timme som sitter kvar allra starkast är ett väldigt enkelt sådant. Jag satt på en bänk, såg himlen skifta färg i skymningen och gatulampan tog över som ljuskälla när solen ger ljus till andra delar av jorden. Jag tittade på människor, jag skrev i flow, kvällssvettades och kände mig så där levande.

augusti 2019
Vacker stund som jag alltid kommer bära med mig

Augustibild

Det här är många sätt ingen vacker syn men ändå en viktig bild för augusti då det blivit så uppenbart att det jag upplevde, inte är detsamma som att det alltid är så där. Viktig insikt inför både bra och dåliga upplevelser och hur vi talar om dem i efterhand.

augusti 2019
Smockfullt vid Blå lagunen och Camino i Malta.

Augusti och privatlivet

Stora delar av augusti har jag haft mycket egentid då Erik jobbat från Medelhavet i tre veckor. Njöt till fullo i början, på slutet blev det långtråkigt. Jag har jobbat nästan hela augusti, haft bra flyt med träningen och mått allmänt tipptopp. Älskar att vara gravid.

Augustikänslan

Framtidspepp i nuet. Nästan alltid när jag börjar jobba igen efter semester så frågar jag mig varför jag jobbar överhuvudtaget. Några veckor in brukar jag inse varför och sen är vardagsrullen igång. I år kände jag inte så. Om det beror på att det känns spännande med ny chef, att jag bara ska jobba några månader och inte ett helt år eller något annat spekulerar jag inte så mycket i.

Augustis reseplanerande

Jag gjorde för ovanlighetens skull minutresearch inför min resa i Malta för att kunna maximera min första dag. Det har sin charm det med. Utöver det har jag bokat en färjeresa till Åbo i september då jag ska åka och kolla nä min syster är med i en musikal.

Augustilänkar

Sara Rönne/Träningsglädje har skrivit om frihetskapital och generöst delat med sig om hur hon skapar pengar.

Hanna Anfelter/Reform Travel har skrivit om att hållbart resande hänger ihop med ett hållbart liv

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *