Sommaren 2019 i en ABC-lista

Posted on

Sommaren 2019 har gett så många minnen att jag inte vet i vilken ände jag ska börja. Försöker här sammanfatta med en klassisk ABC-lista.

Att sammanfatta sommaren är ett fint sätt att vara tacksam över det som varit. 2018 summerade jag sommaren med olika väderfenomen, i år blir det istället en ABC-lista inspirerad av ett inlägg i flödet från en bekant.

Den korta resumén av sommaren 2019

Abbe, Bakluckenätter, Carina Bergfeldt, Drive in, Eldkväll, Festival, Gardasegling, Hässelby slott, Insikter, Judiska kvarteren, Kroppspositivism, Lejonkungen, Malta, Nåttarö, Oskarshamns soluppgång, Projektet, Quiz, Rykande bromsar, Solrosfält, Tennosjön, Utsikter, Visingsö X- eller Y-kromosom, Zoomat in, Årskalas, Äktenskap, Östkusten.

Sommaren 2019 i ABC-format

Abbe

Den ståtliga hästen som skapade ett av sommarens, mest troligt livets, starkaste minnen. Sällan varit så i nuet och i en så total bubbla som när jag och Erik helt ensamma red på grusvägen innan alla gäster såg oss.

Bakluckenätter

Nio nätter sov vi i vårt bagage och njöt av friheten att bara ha oss själva att tänka på. En fab bröllopsresa!

Carina Bergfeldt

Hon får symbolisera årets sommarprat. Som det bästa. Jag är så glad för alla olika vinklar och vrår som sommarpraten tar mig till.

Drive in

Milkshake och minimorötter som inhandlades med hästen i Donkens drive in. Unikt och väldigt roligt minne från sommaren 2019. Älskade Tommy och Hallmyra!

Eldkväll

Min man fullkomligt älskar eld och det som eld möjliggör. Något att samlas kring och rofyllt titta och lyssna på. Här en lite ruggig kväll i Slovakien.

Festival

Vår kärleksfestival i dagarna tre med alla våra nära och kära. Som det tog en vecka att återhämta sig ifrån och som jag fortfarande tänker ofta på.

Gardasegling

Att få lära mig nya saker finner jag väldigt stimulerande och våra timmar på Gardasjön med privatlärare får symbolisera det för sommaren 2019.

Hässelby slott

Där vi sov natten efter kärleksfestivalen. Vi satt på golvet och öppnade presenter och läste fina hälsningar. En fantastisk avslutning på en väldigt speciell långhelg.

Insikter

En stor insikt, som inte är så revolutionerande, är mina insikter om resor och relationer. Med denna hänger även Carina Bergfeldt och Zooma in ihop.

Judiska kvarteren

De judiska kvarten i Krakow gjorde intryck på mig med sin charm och sitt egna uttryck.

Kroppspositivism

Jag har aldrig älskat min kropp så mycket som under denna graviditet och den känslan hoppas jag att jag för allt i världen kommer bära med mig resten av mitt liv. Det kommer krävas lite mental styrka och övning men målbilden om att känna den här känslan är stark.

Lejonkungen

Re-make på Disneys bästa film. På en biograf i Jönköping som en av de sista sakerna vi gjorde på vår bröllopsresa.

Malta

Tre dagar, en antik sten, en dag med min man och fina stunder på en bank i kvällsvärme och skrivflow.

Nåttarö

Spontan utflykt till Nåttarö utanför Nynäshamn med en god vän. Kändes mycket bra att nyttja Sommarstockholm maximalt.

Oskarshamns soluppgång

Det finns fördelar att vakna mitt i natten och måsta kissa. Som att få se den här soluppgången.

Projektet

Lill-vismer, solroskärnan. Kärt barn har många namn eller än så länge absolut inga fler än så. Men ett projekt är det och jag är så tacksam över detta.

Quiz

Jag deltog i ett och skapade ett inom ramen för mitt jobb denna sommar. Väldigt rolig umgängesform tycker jag.

Rykande bromsar

Vår volvo som tog oss 700 mil genom Europa fick slita hårt innan vi insåg att motorbroms är det som gäller i de långa hårnålskurvorna i alperna. Tack för att inget gick sönder.

Solrosfält

Här behövs det inga ord, det här var bara magi att få se.

Tennosjön

Symboliserar en av Italiens många vackra sjöar.

Utsikter

Många olika blev det. Det är fint att få känna sig liten och samtidigt som queen när det finns så mycket att överblicka. Tack Vagabondform för att du tog mig upp på dessa.

Visingsö

Sista dagen på bröllopsresan, tillbaka till Eriks rötter på pappas sida och en svensk sommarpärla.

X eller Y-kromosom

Ja, det är frågan många undrar och nej vi vet inte kön. Vill inte veta kön. Det spelar ingen roll och blir bara mer spännande. Så tycker jag.

Zoomat in

Det har jag och Erik verkligen gjort under alla våra timmar i bilen och de samtal vi haft. Framtidstankar, reflektioner från sommarprat, privatekonomi på roligt vis och alla funderingar som en resa kan ge upphov till.

Årskalas

En vän fyllde 30, en annan 60. Tänk att jag får ha vänner i så många olika åldrar. Så oerhört berikande. Och så har jag firat 10 år i Stockholm.

Äktenskap

Fru Vismer. Jag håller på att lära mig att kalla Erik min man och se mig själv som fru. Älskar min ring. Älskar tanken på att vi lovat bort oss till varandra. Vilket kap och fy fan va vi är bra.

Östkusten

En mini-resa till Kalmar längs Sveriges östkust med bil blev det i början av sommaren. Det gäller att ta vara på det som finns nära.

Hur var din sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.