Stories från februari 2024

Posted on

Februari har varit full av rutinfylld vardag och flera toppenkvällar med vänner. Jag har fyllt år och firat fint men det finns samtidigt ett grått filter som tynger mig lite.

När jag tittar tillbaka på februari 2024 tror jag att jag kommer se att det var en månad av stor personlig utveckling, här och nu känns det mest som att jag befinner mig i obekväma situationer.

Stories från februari 2024

Februariresan

Februari har varit en hemmamånad med undantag för min dagsutflykt till Norberg i Västmanland och Engelbrektsloppet. Det känns ganska skönt för den har varit långt ifrån händelselös.

45 “lättåkta” kilometer senare

Februaris favoritinlägg

Jag har skrivit tre matiga guide-liknande inlägg och de tar alltid väldigt lång tid att producera så efteråt blir det en klapp på axeln och bara att hoppas att många hittar till dem och har nytta av dem.

Dessa är:

Februariminne

Jag älskar ju att rida och under en av februaris ridtorsdagar hade jag ett pass jag sent ska glömma. Jag red en häst jag aldrig tidigare suttit på, som jag sett andra rida och tänkt att han måste vara urtråkig. Men! Så fel jag hade. Vi hittade varandra snabbt, mitt sätt att rida fick honom att röra sig som han sällan gör annars. Åh så fin känsla detta är!

Februaribild

Jag och min vän Lina hade en helkväll då vi besökte Melt i Stockholm. En burlesk bar och restaurang där kvällen förgylls av sång, dans och show-nummer vid flera tillfällen. Min syrra sjunger som alltid like a star och det var väldigt fint att vara där bland så mycket talangfulla, jobbälskande personer.

Syster yster Lisa Wermelin tar ton!

Februari och privatlivet

Kroppen håller och jag har fått många mil skidor i benen. Engelbrektsloppet gick över all förväntan. Jag har träffat alla mina närmaste vänner som bor inom en timme och ätit god mat, hur lyxigt är inte det på en och samma månad? Men jag har känt mig lite nedtyngd, eller inte mitt vanliga spralliga jag. Det känns som att omvärldens all skit håller på att komma ikapp mig. Jag hade behövt läsa en uppdaterad bok av Hans Rosling för att bli mer jämvikt om hur världen utvecklas.

En annan kär Lisa hälsar på och firar min födelsedag med oss

Februari och företaget

Februari har känts rätt tuff och således mycket personlig utveckling, inte minst i relation till att förhålla mig till upp-och-ner-gångarna som det innebär med att vara företagare. Själv. Jag har befunnit mig utan för min bekvämlighetszon, flyttar fram målen istället för att vara nöjd med dets om uppnås. Jag behöver hitta mer nätverk att bolla med. Jag behöver vara uthållig och hålla mig till den strategi jag valt och inte låta tvivlet ta för stor plats. Februari har också varit många bra möten, några ja till föreläsningar så det känns inte på långa vägar lönlöst eller ovärt.

Februaritanke om turism

Jag har skrivit ett inlägg om transparens kring ägande inom turism och hur långt ifrån vi är att en som resenär lätt kan få veta vem som äger hotellet, restaurangen, aktivitetsbolaget. Om man vill gynna lokalt och det som känns lokalt är ägt av en utlänning, då blir det ju svårt att göra ett medvetet val när fakta saknas.

Februaris reseplanerande

Sommaren börjar klarna, vi har ganska många saker som styr oss. Två Klassiker-lopp, ett familjeläger och ett ridläger. Det blir en väldigt klassisk Vismersommar i Västerbotten och lite hemmavid. Vi har också bestämt oss för vår långresa i höst/vinter men vi har inte bokat något än så jag håller att ropa hej tills det är klar.

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.