Stories från juli 2022

Posted on

Juli 2022 har varit ”varandets” månad i jag har mest tagit dagarna som de kommer. Ovanligt och skönt.

Ännu en juli har passerat och den har sett ut som många andra av mina julis brukar göra. Västerbotten och hemmavid. Underkastat mig vädergudarna för det mesta och trotsat ibland. Haft semester och njutit av hur många timmar det finns på ett dygn.

Stories från juli 2022

Juliresan

Juli har bestått av knappt två veckor Västerbotten och dryga två veckor av Strängnäs. Vi ställde in Varberg eftersom vi kände att vi ville ha mer tid hemma. Topp på Västerbottensresa var häng med alla mina syskon och föräldrar samt lyxdygnet i Skellefteå på The Wood Hotel som jag och min man hade.

Påbörjat mysdygn i Skellefteå med en bra utsikt

Julis favoritinlägg

Jag har ovanligt många favoritinlägg i juli, kanske för att jag bjussat på en del av det som inte fick plats i boken men ändå är både bra och viktigt. Listan över turismens historia tycker jag själv är väldigt intressant och så även historien från Zanzibar som jag inte brukar berätta om.

Julis investering, skörd och omfamnande

Jag har nog mest bara omfamnat i juli. Varvat ned i sommartempo, umgåtts mycket med barnen, njutit av att det inte gör mig något om jag inte känner att jag maxar ledighet under sommaren eftersom nästan ett år av lugnare tempo väntar mig.

Alla taggade men E mest. Yummi!

Julis lärdom

För mig är juli minst 31 stycken sommarprat. Personliga resor varvas med djuplodande kunskap och jag älskar det. Finns säkert mer att önska men formatet och innehållet håller riktigt hög nivå som vanligt.

Juliminne

En kväll tog vi vara särskilt på sommaren och drog till Södertälje på utebio och såg Mamma Mia. Trevligt sällskap, bra stämning och en unge som tydligt kände på sig att det var fel kväll att sova och därmed vägrade sova och istället höll sig glad, sprallig och vaken till strax innan midnatt.

Taggat gäng på utebio.

Julibild

Ingen av oss vet hur länge sen det var sist, om det ens hänt, att vi fyra syskon haft en helkväll tillsammans utan barn och partners. Ljuvligt trevligt och roligt. Vilken kvartett!

Mina älskade, underbara syskon. Tim, Towe och Lisa.

Juli och privatlivet

Det har varit så många fina möten under juli. Flertimslånga snack med systrar och vänner, lek mellan mina barn och deras kusiner och vänner som kommit på besök till vårt hus. Så fint!

Jag har varit en del på Hallmyra och beblandat mig med hästar och människor jag tycker om, det är en verklig tillgång att ha dem i vårt sammanhang som nyinflyttade. Jag har också tagit min första privatlektion i ridning. Så jäkla mycket blodad tand varje gång jag rider. Helälskar det.

Snyggingen själv, fantastiska häst!

Julikänslan

Tillfreds. Livet som det är är rätt så bra. Det är varken undermåligt eller extravagant. Det håller en jämn och hög nivå som jag trivs i.

Julis reseplanerande

Vi ställde som bekant in Varberg vilket var trist men ändå ett bra beslut. Hets och maximering av Sverigesemester blev istället spontanitet och lugn i Strängnäs. Vi har varit nära att boka utresa till Bali men valde att ha is i magen i väntan på att det när det är 90 dagar till avgång ska gå att boka resor på poäng istället för pengar. Vi siktar in oss på Bali så tar vi resten som det kommer.

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *