Sommaren 2021 – en enkel summering

Posted on

En förutsägbara men samtidigt enormt överraskande sommar. Hälsan i behåll och massor med fler kramar än 2020 går att leva länge på.

Jag brukar göra avancerade ABC-inlägg men i år blir det istället en enklare summering av en sommar som väldigt tydligt kan delas in i tre delar:

  • Juni – Jobb, med en utflykt till Öregrund
  • Juli – Semester, med tre veckor i Västerbotten och diverse häng med vänner i Stockholm
  • Augusti – Barn, med tillökning med allt vad det innebär
Ljuvliga Kvarkenfisk i Täfteå

Sommaren 2021 summerad

Bäst sommaren 2021 har varit all tid med relationer. Med min nya familj, med min ursprungsfamilj och med vänner. Middagar, picknickar, utflykter, enklare häng. Sämst är avsaknaden av utlandsresor, jag saknar det så mycket!

Sommarens godaste var middagen på Hunger och Törst i Umeå men också allt gott från mina föräldrars odlingar. Särskilt glad för detta var mitt kära barn som också delat med sig av sin totala lycka över att få äta ofärdiga vinbär, minitomater och jordgubbar mellan kl 5 och 6 på morgonen. Sommarens lyxigaste var mitt och Eriks 28-timmars-egentids-dygn i Umeå. Tack mor och far för barnvakt!

Lyxmat på Hunger och törst
Grönkålskillen!

Sommarens tajming var däremot tjejkvällshänget som styrdes upp i Vännäsby kvällen innan jag skulle åka från mina föräldrar. 2021-sommarens miss är helt klart att jag inte kunde åka på ridlägret men å andra sidan är sommarens självklara överraskning Vismer den fjärdes tidiga entré som förändrade hela min augustiplan.

Kära fina barn!

Under sommaren har jag besökt sex svenska orter: Lycksele, Skellefteå, Strängnäs, Torshälla, Umeå och Öregrund. Sverige fortsätter att leverera trevligheter och pärlor på rullande band.

Gammplatsen i Lycksele
En glimt av Torshälla utanför Eskilstuna

Hoppas du haft en fin sommar!

2 thoughts on “Sommaren 2021 – en enkel summering”

  1. Tack själv för det långa besöket med puff till oss att åka på utflykter och göra annat än att jobba i landet. Tack oxå för förtroendet att få vara nära barnbarn så länge 🤗🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *