Stories maj 2019

Posted on

Maj 2019 har fått mig att öva på nya strategier, det känns som att tempot gått i ett samtidigt som jag känt mig lugn. Ett bloggrekord har det blivit och självklart nedräkning till JA-dagen. 

Just nu känns det som att maj handlat om två saker. Förbereda sommarens stora jobbuppdrag och sätta det praktiska inför vårt bröllop. Mycket roliga grejer men jag ser fram emot lite mer variation i livet.

Stories från maj 2019

Majresan

Maj har varit en hemmamånad med två jobbutflykter till Falun och Katrineholm. Det är allt.

Majs favoritinlägg

Alla! Alla inlägg som jag någonsin skrivit har tillsammans bidragit till att jag under maj månad hade 10 000 unika besökare, rekord! Jag har skrivit ett gäng inlägg till Norge som jag hoppas att många så småningom hittar till. Min lista om Europa blev mer uppmärksammad än jag väntat mig och det inlägg jag själv gillar bäst är spaningen om nästa steg på temat Flygskam.

Majs babes

Nya vänskaper. Sedan december är vi ett litet bloggäng som ses någon gång i kvartalet och det förtroende vi hunnit bygga upp på bara några timmars umgänge är väldigt fint att se. Olika personligheter som utmanar och berikar. Så glad för Malin/onespoonhappiness, Wilda/Nilssoniskogen, Jeanette/Jeanetteseflin och Nathalie/Attlevasindröm.

Majs lärdom

Trust the process. Det här är mitt mantra just nu. Jag övar på att applicera det på bröllopsfixandet, på alla trådar på jobbet som inte knutits ihop, på saker inför sommaren som inte är varit bestämda. Jag vill ju helst planera och kontrollera så mycket som möjligt men just nu försöker jag välja andra strategier. Bra övning för mig.

Majminne

I maj har jag tänkt tillbaka mycket på alla de resor jag och Erik gjort. Fyra år, sex världsdelar och ett gäng roadtrips i Sverige och utomlands. Från den första resan när jag hälsade på i USA till Gotland förra sommaren som var en riktig höjdpunkt.

maj 2019
Första bilden på mig och Eriks som jag taggade oss i. Facebook påminde mig på fyraårsdagen.

Maj och privatlivet

Maj har varit en fin månad men jag har som bekant varit lite bloggtrött. Det inlägget var skönt att skriva och jag fick så mycket fin respons att det genast kändes lite lättare. Tack kära ni! Fullt fokus ägnas åt det kommande bröllopet och en helg blev jag till slut bortrövad av mina kära vänner för en möhippa med 90-talstema med bland annat streetdance och musikquiz.

maj 2019
Jag är taggad till tusen

Majkänslan

Lugn. Det kanske är en konstig känsla att sätta på den här månaden men trots allt så känner jag mig rätt lugn och har gjort det hela månaden. Kanske framför allt mer lugn än vad jag själv hade föreställt mig att jag skulle vara denna månad. Känslor är ju som sagt relativt.

Majs reseplanerande

Jag har inte hunnit tänka så mycket på kommande resor. Vår bilresa i Europa i sommar får vi ta tag i när bröllopet är genomfört. Jag har bokat en kul liten resa i augusti men vart den går kommer jag avslöja i ett kommande inlägg om mina sommarplaner.

Majlänkar

Så många kloka och intressanta inlägg jag fått möjlighet att läsa under maj

  • Lisa/Letsgoexplore har skrivit om hennes moraliska kompass, intressant för alla att fundera över sin egen.
  • Veera Bianca har skrivit faktaspäckat och gett perspektiv på flygutsläpp och framtiden
  • Annie/Vegokäk har skrivit en mastodontotågguide i Europa om att boka platsreservationer

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.