Stories från juli 2019

Posted on

Juli 2019, en res-rik månad fylld med äventyr och roligheter. Månaden då vi gjorde vår bröllopsresa och då jag jag outade på bloggen att vi väntar barn.

Stories från juli 2019

Juliresan

Det finns bara en nominerad i kategorin månades resa för juli 2019 och det är såklart den som varade i 75 procent av julis dagar: Vår bröllopsresa. En oförglömlig resa som blir ännu härligare ju mer minnena får gotta till sig.

Här sitter vi en vanlig torsdag och eldar på en camping

Julis favoritinlägg

Av min statistik att glömma verkar Gotland vara ett minst sagt hett resmål i sommar och det är inte mer än rätt. Sveriges egen semesterpärla i klass med andra ö-pärlor i världen ska såklart besökas. Annars är det (inte så oväntat) många som läst inlägget om att vi ska ha barn.

Julis babe

Vår bil. Vi kör inte den nyaste bilen och många saker kunde gått på tok och sabbat hela resan men icke. Den har troget tagit oss fram över branta pass och djupa dalar. Den har bitvis slitigt hårt och den extra försäkringen om bärgning behövde inte utnyttjas – skönt! Bilen har också varit vår kylande bas de hetaste timmarna på dagarna, varit vår sovplats under nio nätter och härbärgerat hela vårt bohag i nästan 700 mil. Tack Volvo!

Vår bil har just tagit oss till Sloveniens fantastiska utsikter

Julis lärdom

Min senaste insikt om att det är relationerna som jag vill utveckla under mina resor kommer nog ge många svar på varför det ena resmålet lockar mer än det andra utan att jag tidigare riktigt kunnat förklara varför.

Resor är ett medel för att utveckla den här relationen

Juliminne

Temat blir de fysiska ansträngningarna. Alpvattnet jag drack direkt ur bäcken i Chamonix när pulsen var hög, de sega stegen upp till toppen av Mangart i Slovenien och min euforiska löprunda runt en av Italiens gröna sjöar. Utsikterna detta gav och få ge en high five till Erik för goda insatser.

Trött och glad, därefter ett dopp i det klara vattnet

Julibild

Solrosfälten. Solros som är vår blomma. Från att det var den första blomma Erik gav till mig på vår första stora resa ihop i USA när vi precis träffats till att den fyllde min brudbukett och numer även sitter på mitt finger som min vigselring.

Älskade solrosor!

Juli och privatlivet

Det har ärligt talat varit lite svårt att skriva om privatlivet de senaste fyra månaderna eftersom att till slut vara gravid efter att ha kämpat länge legat på topp tre i tankarna sedan i mars. Men nu kan jag vara ärlig med det och det känns skönt.

Juli har bestått av ett enda långt semestrande med en kropp jag älskar, en partner som jag inte kunde vara lyckligare med och ett generellt välmående som är bra även om såklart både dippar och dalar finns.

Julikänslan

Stark. Jag känner mig stark i kroppen och jag känner mig mentalt lugn inför hösten trots förändring med ny chef och omvälvande livssituation. Jag är så himla glad för min egen självtillit.

Trots att jag mest pustar ut här så känner jag mig stark. Benen bär och hjärtat pumpar.

Julis reseplanerande

Varje dag har varit ett enda reseplanerande eftersom vi inte hade en natt bokad under hela bröllopsresan utan tog det med en-två dagars framförhållning.

Julilänkar

Instagramkontot Resareko med reslust med ytterst lite klimatslitage ger bra inspiration. Mängder med Europatips finns på resareko.se

Här finns alla månadslistor med stories från respektive månad

2 thoughts on “Stories från juli 2019”

  1. Så fint att få följa dig i livet. Känner verkligen igen att resor handlar mycket om relationer även för mig. Och det där solrosfältet sitter kvar även hos mig. Ska helt klart minnas det den dagen jag ger mig av på tågluff genom Europa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *